Rólunk

“A fenntarthatóbb zöld jövő záloga”

Rólunk

Bemutatkozunk

Az SG Future Technologies Kft., korábban Rubi Consulting Kft. szakértő munkatársai, a 2004-ben történt Európai Unióhoz történt csatlakozás óta folyamatosan dolgoznak a hazai pályázati piacon.

2020 év végén történt tulajdonosbővülés kapcsán csatlakoztunk az SG Cégcsoporthoz, így a REZSINULLÁZÓ és SG Cégcsoport immár egy sokkal szélesebb körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.

A cégcsoport szintű professzionális működés komoly előnyt jelent azoknak a vállalkozóknak, akik nem csak pályázatírót keresnek, de a projektek megvalósítását is egy kézben akarják tudni. Ügyfeleink már tapasztalták, milyen komoly előnnyel és időmegtakarítással jár, ha egy olyan szakmai szervezet áll a projektek mögött, mely már több milliárd értékben valósított meg pályázati beruházásokat szerte az országban. A gördülékeny projektmegvalósítás egyik alappillére az összehangolt, jól képzet csapat. Ezt tudjuk biztosítani megbízóink számára.

Kiemelt célunk a megújuló energiaforrások széles körű népszerűsítése és kivitelezése, vállalkozói napelemes beruházások megvalósítása, valamint a technológiai és kutatás-fejlesztési projektek támogatása, menedzsmentje.

A tulajdonosok éveken át komoly szakmai munkát fektettek a megújuló energiaforrások népszerűsítésébe, melynek eredményeként működik a lakossági szegmensben az Országos REZSINULLÁZÓ Program. A rezsit nullázni, vagy jelentősen csökkenteni a vállalkozások részére kiemelt célunk, hiszen több milliós megtakarítást tudunk ezáltal elérni.

A környezettudatos gondolkodásmód, az egészséges táplálkozás, a fenntartható jövőnk záloga, mely egyben a cégünk szlogenje is, találóan:

"A fenntarthatóbb zöld jövő záloga"

Munkatársaink nagy része a pályázati Intézményrendszerben is sok éves tapasztalatot szereztek, így pontosan tudjuk milyen elbírálási, döntési szempontokat kell figyelembe venni egy jól megírt pályázat kapcsán.

Csak olyan pályázatra szerződünk, melynek komoly esélye van a nyerésre, hiszen alapvető érdekünk a pályázatok megvalósítása – kiemelten a napelemes rendszerek kivitelezésére.

Több milliárd forint értékben nyertünk el uniós forrásokat több 100 hazai vállalkozás, valamint Önkormányzatok részére.

Szakmai tapasztalatunk kiterjed a határon átnyúló pályázati projektek megvalósítására is, hiszen a 2014-2020-as pályázati ciklusban, szakértőink egyben a Minisztérium által minősített pályázatírók voltak és egyik első együttműködő Partnerévé váltunk a Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft-nek, melynek feladata volt, a közvetlen Brüsszeli Források elnyerése magyar vállalkozások számára.

Reméljünk rövid bemutatkozónk áttekintése után, szívesen megismerkedne velünk közelebbről is és egy, vagy akár több projektje megvalósítását is az SG Future Technologies Szakmai Szervezetére bízza!