Pályázatírás

“A fenntarthatóbb zöld jövő záloga”

Pályázatírás

2021.02.10
NYERTES PÁLYÁZAT - HŐN ÁHÍTOTT UNIÓS PÉNZ!

A titka a pályázati felhívással és útmutatóval összhangban elkészített, formai és tartalmi hibáktól mentes, időben beadott profi pályázati munka.

Első lépésként jól meg kell terveznünk pályázati projektünket, gondolva a megvalósítás finanszírozására és arra is, hogy üzletileg megéri-e a projektet végrehajtani.

A pályázatírást megelőzően konzulense már tájékoztatta Önt, milyen dokumentumokra lesz szüksége, hogy a gyakran csak rövid időre megnyíló pályázati időszak alatt, hiánytalanul be tudjon adni minden szükséges anyagot. A legtöbb esetben sokkal több időt vesz igénybe a dokumentációk előkészítése, mint maga a pályázatírás. Ez szakértői irányítás nélkül sokkal több időt vesz el Öntől, mint egyébként szakértő konzulens segítségével. A pályázat benyújtásához minden szükséges dokumentációt elkészítünk, legyen az üzleti terv, megvalósíthatósági tanulmány, vagy egy nemzetközi pályázat esetében akár egy angol nyelvű dokumentáció. A konzulenseink és a szakosodott pályázatírók közvetlen szakmai kapcsolatban vannak, így Önnek nem kell elölről kezdenie a projektje megismertetését.

Agency