Napelemes vállalkozói pályázatok

“A fenntarthatóbb zöld jövő záloga”

Napelemes vállalkozói pályázatok

2021.02.20

KKV üzleti termelést segítő pályázat

Országos sláger pályázat Budapesten kívül!

A vállalkozása működéséhez szükséges legfontosabb területeken kaphat akár 70 % -os vissza nem térítendő támogatást!
Gépet venne, fejlesztené telephelyét, ráfér már telephelyére egy komplex energetikai korszerűsítés, napelemes rendszerben gondolkodik, képzés-oktatás is szükséges a dolgozói számára?
Itt az alkalom! Pest megyei KKV-k nak is!

Részletek

Megújuló energia

Ha szeretné a vállalkozásához tartozó ingatlanját korszerűsíteni, szigetelni, nyílászárókat korszerűsíteni vagy cserélni, az épület fűtési, hűtési és használati melegvíz rendszereit fejleszteni, vagy csak egyszerűen nem akar többé fizetni a fűtésért és az elektromos áramért, vegye fel velünk a kapcsolatot. Hiszen most akár vissza nem térítendő állami támogatással könnyedén megteheti.

Részletek

Divat és Dizájn

A Divat és Dizájn ipar területén tevékenykedik és szeretné fejleszteni vállalkozását? Megerősítené márkáját a hazai és európai piacon? Szeretne részt venni külföldi kiállításokon szakmai bemutatókon? Vagy netán új eszközöket vásárolna, amihez az elektromos áramot napelemek termelik meg? Erre megoldást kínálhat egy akár vissza nem térítendő állami támogatás.

Részletek

Magyar Multi Program

Szeretne egy erős és magabiztos vállalkozást? Esetleg erős céggel bír de szeretné megerősíteni pozícióját a hazai vagy nemzetközi piacon? Bővítené gépparkját, melyhez napelemekkel szeretné megtermelni a szükséges energiát? Most lehetősége van vissza nem térítendő állami támogatásból kiviteleznie mindezt.

Részletek

Zöld Nemzeti Bajnokok

A vállalkozások zöldebbé tétele, energiatakarékos működésük alapvetően fontos hazai és egyben nemzetközi cél. Energiatakarékos, korszerű gépparkkal dolgozni nagyobb termelékenységet eredményez, gyakran kevesebb HR költséggel. Váltson most zöldenergia használatra és spóroljon meg milliókat vállalkozásának, miközben technológiát is fejleszthet akár vissza nem térítendő támogatással!
Szeretné még zöldebbé tenni vállalkozását?

Részletek
Agency