Intenzív Cégvédelmi Program 2021

“A fenntarthatóbb zöld jövő záloga”

Intenzív Cégvédelmi Program 2021

2021.02.10
VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS - FORRÁSBEVONÁS - ZÖLDENERGIA!

BEMUTATKOZUNK

Az SG Future Technologies Kft. menedzsmentje alábbi szolgáltatásait az EU csatlakozás óta megszerzett tapasztalatai, valamint az ügyféligények figyelembevételével alkotta meg és működteti, az országban egyedülálló módon . Bízunk benne, hogy a tájékoztatónk áttekintése után, sok területen hasznosnak fogja ítélni az Intenzív Cégvédelmi Program mindegyik elemét.

Célunk a magyar vállalkozások hatékonyabb működésének támogatása, a lehető legtöbb pályázati támogatás megszerzése, miközben csökkentjük a rezsiköltségeket.

Tudjuk, hogy mindez professzionális szakértő menedzsment háttérrel könnyebben megy, ráadásul költséghatékonyabb megoldás, mint saját szakértő részleget fenntartani mindegyik területen amit az ICP egyben nyújt Önnek .

KÍVÁNCSI RÁ MILYEN ÁLLAPOTBAN VAN CÉGE JELENLEG, HOL VANNAK JAVÍTANI VALÓ TERÜLETEK?

Vállalkozása jövőjének érdekében használja ki az új uniós, valamint hazai finanszírozású pályázati támogatásokat! Az Intenzív Cégvédelmi Program (ICP) a legfontosabb területeken világítja át cégét, majd professzionális szakértők bevonása által segíti Önt, a közösen kijelölt stratégia célok mentén haladni.

Most van itt az idő, hogy hosszútávra alapozza meg cége működését! Igaz, hogy ebben az időszakban jóval szigorúbb ellenőrzések várhatóak, ugyanakkor sokkal több pénzügyi forrás vonható be a hazai vállalkozásokba. Az ICP nevéhez hűen, valódi védelmet nyújt a tudatos cégek részére.

Szakértő Részlegeink az alábbi szempontok alapján fogják átvilágítani cégét. Megmutatjuk mit érdemes újítani a cégében, hogy fejleszthesse vállalkozását, de azt ne csak önerőből finanszírozza. Amennyiben nem gondolkodik fejlesztésben, az átvilágítás után tisztán látja majd, hogyan növelheti bevételeit, minden rendben van-e a cégben, hogyan tud költséghatékonyabb működést elérni.

MIT NYÚJT ÖNNEK AZ ICP?
1. CÉGELEMZÉS - FINANSZÍROZHATÓSÁGI SZEMPONTOK ALAPJÁN

Legyen pénze fejleszteni!

2021-ben minden eddiginél nagyobb mértékben jelennek meg visszatérítendő, vissza nem térítendő és kombinált támogatások, melyek lehetővé teszik a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások dinamikus fejlődését. Biztosan alkalmas cége a forrásbevonásokra? Pályázati és projektmenedzser munkatársaink Magyarország uniós csatlakozása (2004) óta több milliárd értékű pályázati támogatást szereztek meg a velünk együttműködő cégeknek és Önkormányzatoknak, így az Ön cége biztos kezekben lesz.

  1. PROJEKTGENERÁLÁS – Indító konzultáció max. 45 perc.
  2. ELEMEZÉS – FORRÁSBEVONÁS STARÉGIA KIALAKÍTÁSA

A vállalkozása elemzése után tisztán látja, hogy milyen célra és hogyan tudja a lehető legtöbb támogatást bevonni vállalkozásába. Ha pénzre van szüksége, fix + sikerdíjas konstrukcióban teljes körű pályázati ügyintézést vállalunk.

2. VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ KIALAKÍTÁSA – INNOVÁCIÓ ÖSZTÖNZÉS

Versenyképesség javítása!

Az elmúlt években több ezer vállalkozásnak mutattuk meg, mit érdemes fejleszteni, újítani a cégben és ahhoz hogyan lehet a legtöbb támogatást megszerezni. Mire kell figyelni a projekt megvalósítása közben? Szakmai Részlegünk olyan projektet generál Önnek, mely összhangban van céljaival és javítja cége versenyképességét. A szakértői tanácsok alkalmazásával külső szemmel látja majd vállalkozása jövőbeni megvalósítható innovációit.

Egy innovatív cég komoly veresenyelőnyre tesz szert, főleg ha azokhoz kutatás-fejlesztési, vagy innovációs pályázati támogatásokat is bevon.

Az országban közel 100 innovatív projekt valósult meg, Szakértő Csapatunk bevonása által.

Amennyiben a közösen kialakított koncepció alapján szeretne tovább lépni, segítünk a szükséges támogatások megszerzésében is, sikerdíjas pályázatírási, projektmenedzsmenti szolgáltatásaink által.

3. ENERGIAKÖLTSÉGEK MINIMALIZÁLÁSA - NULLÁZÁSA

Használjon ingyenes zöld energiát!

2021-ben folytatódnak az energetikai pályázatok! Ezen kívül akár 0% -os kamattámogatott hitelek is elérhetővé válnak, amit akár kombinálhatunk is a vissza nem térítendő támogatásokkal . Így önerő nélkül, saját rezsiköltségeiből + támogatásból valósíthatja meg energetikai beruházását. Célunk, hogy a lehető legtöbb ingatlan üzemeltető , amennyiben lehetséges, soha többé ne fizessen a hőért, sem a villamos energiáért. Független okleveles gépészmérnökök, energetikus szakértők segítenek kidolgozni magán, vagy céges ingatlanja számára legmegfelelőbb műszaki koncepciókat.

4. ENERGETIKAI HATÁSTANULMÁNY

Az ICP 4. eleme: ENERGETIKAI HATÁSTANULMÁNY elkészítése, mely kimutatja, milyen energetikai beruházással érheti el a legnagyobb energiaköltség megtakarítást.

Helyszíni felmérés által, közelebb jut a megoldáshoz - és ez csak az első lépés az energiafüggetlenítés irányába.

Ha a kapott információk birtokában úgy dönt, hogy kihasználja az adódó lehetőséget, a megvalósításban, sőt a pénz megszerzésében is tudunk segíteni!

ÖSSZEGZÉS

Az ICP minden eleme az első lépcsőfok a további növekedés felé. A négy pontban felsorolt célok elérésének vizsgálata után továbbléphet, mi pedig vállaljuk a cég további menedzselését minden olyan területen, amit Ön fontosnak tart.

Meglepően kedvező áron mutatjuk meg mire vagyunk képesek! Ön megismeri szakértelmünk előnyeit, Mi megismerjük cégét, majd utána közösen döntünk a további együttműködésről - hiszen a célunk a hazai vállalkozások dinamikus fejlődése.

Agency